Plugin CSFD - diskuze

Vše o pluginu CSFD včetně aktuálních verzí ke stažení

Moderátor: petrkl12

Pravidla fóra
Soubory stažené z této sekce nesmí být umístěné ani distribuované na žádných jiných stránkách/fórech apod. bez výslovného souhlasu autora těchto souborů. Bez souhlasu autora lze umístit pouze odkaz do tohoto fóra.
Odpovědět
dufoq3
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 25 pro 2016, 10:12

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od dufoq3 » 08 pro 2017, 15:40

u mna sa tento problem nevyskytuje (a nikdy som ho nezaregistroval...) ani v jednej verzii OpenATV od 5.1 po 6.1 (Xpeed LX3)

bob
Člen
Člen
Příspěvky: 37
Registrován: 12 lis 2016, 13:04
Udělená poděkování: 4 krát

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od bob » 08 pro 2017, 17:43

Verze CSFD 12,2 a Dreambox 800HD img BlackHole-3.2.4 originál i klon E-star sim zatím OK. Díky

bob
Člen
Člen
Příspěvky: 37
Registrován: 12 lis 2016, 13:04
Udělená poděkování: 4 krát

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od bob » 09 pro 2017, 09:02

a.baloo píše:
07 pro 2017, 21:25
NIC61 píše:
07 pro 2017, 16:59
No možem potvrdit že tato verzia 12.20 už ide ale spomaluje DM. Pri každom prepnuti kanalu sa rozkrutia kolieska, skratka to brzdi niečo...po odinštalovani pluginu ide DM ako ma ist...takže bude niekde chyba.

Ja som vypol tuto volbu v nastaveniach a uz mi to "nekruti kolieska" pri prepnuti a prepinanie je sviznejsie, vyskusaj.

Inak velka vdaka autorovi, ze to opat ide aj na deduskovi ako je DM7020HD. ;)



csfd.jpg
A kčemu slouží to nastavení - Zobrazit informace CSFD při změně programu ? ano/ne . Potrvuziji také při vyplém se to výrazně zrychlí načítání. Ale nechápu co to má dělat když je to zaplé. Pochopil bych a zaroven uvítal když přepnu na nový program že se mi zobrazí okamžitě hodnocení na csfd třeba jen procenta někde v rohu. Ale nic takového se neděje.

fps
Člen
Člen
Příspěvky: 27
Registrován: 02 čer 2017, 14:50
Udělená poděkování: 2 krát

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od fps » 09 pro 2017, 10:23

tak to by i mě zajímalo k čemu je "Zobrazit informace CSFD při změně programu" ?

fps
Člen
Člen
Příspěvky: 27
Registrován: 02 čer 2017, 14:50
Udělená poděkování: 2 krát

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od fps » 09 pro 2017, 10:28

fps píše:
08 pro 2017, 12:47
nedalo by se taky někde nastavit to, aby se urychlilo načítání dat? internet mám okolo 25 Mbit/s, a dost dlouho se točí ozubená kolečka než je možné něco v CSFD dělat, v předchozích verzích to bylo o hodně rychlejší
fps píše:
08 pro 2017, 14:27
on se mi CSFD taky nečte prakticky hned, ale když už je CSFD otevřený se základními informacemi o pořadu, tak se začnou točit ozubená kolečka, a než je možné něco v CSFD dělat, tak to trvá desítky vteřin
tak jsem v nastavení zkusil dát vše na NE, a pak na ANO, ale je to stále stejné, nechápu?

a.baloo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 25 srp 2016, 13:27
Udělená poděkování: 1 krát
Obdržená poděkování: 1 krát

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od a.baloo » 11 pro 2017, 12:52

fps píše:
08 pro 2017, 14:27
on se mi CSFD taky nečte prakticky hned, ale když už je CSFD otevřený se základními informacemi o pořadu, tak se začnou točit ozubená kolečka, a než je možné něco v CSFD dělat, tak to trvá desítky vteřin
Mne to robi tiez, bude to asi tym, ze mam uz starsi, menej vykonny HW (DM 7020HD). Skusal som sa preklikavat v nastaveniach a mne to zmizlo po nastaveni parametra "Rotovať ratingy" na "nie", vid obrazok. Samozrejme tym padom vidim hodnotenie iba z CSFD, ale aspon sa mi "netocia koliecka" a mozem sa hned posuvat v komenatroch a pod.. Vyskusaj.
csfd.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

fps
Člen
Člen
Příspěvky: 27
Registrován: 02 čer 2017, 14:50
Udělená poděkování: 2 krát

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od fps » 11 pro 2017, 14:49

já mám Dreambox DM7020 HD v2, zkusím to, pak dám vědět, díky

fps
Člen
Člen
Příspěvky: 27
Registrován: 02 čer 2017, 14:50
Udělená poděkování: 2 krát

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od fps » 12 pro 2017, 07:59

tak u mě se bohužel stále dost dlouho točí ozubená kolečka než je možné něco v CSFD dělat, CSFD se nečte prakticky hned, ale když už je CSFD otevřený se základními informacemi o pořadu, tak se začnou točit ozubená kolečka, a než je možné něco v CSFD dělat, tak to trvá desítky vteřin, a to jsem v záložce Dizajn vše nastavil na Ne, i Rotování ratingu, samozřejmě že jsem s tímto nastavením restartoval přijímač jak je žlutě doporučováno

fps
Člen
Člen
Příspěvky: 27
Registrován: 02 čer 2017, 14:50
Udělená poděkování: 2 krát

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od fps » 14 led 2018, 13:18

fps píše:
12 pro 2017, 07:59
tak u mě se bohužel stále dost dlouho točí ozubená kolečka než je možné něco v CSFD dělat, CSFD se nečte prakticky hned, ale když už je CSFD otevřený se základními informacemi o pořadu, tak se začnou točit ozubená kolečka, a než je možné něco v CSFD dělat, tak to trvá desítky vteřin, a to jsem v záložce Dizajn vše nastavil na Ne, i Rotování ratingu, samozřejmě že jsem s tímto nastavením restartoval přijímač jak je žlutě doporučováno
tak se mi končeně povedlo na to přijít, musí být nastaveno "Metoda stahován informací z CSFS?" na "TwistedWeb" viz. screen příloha
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

yarda1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 15 led 2018, 23:50
Udělená poděkování: 1 krát

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od yarda1 » 02 úno 2018, 10:47

Nemáte někdo zkušenosti s tím, zda se plugin zobrazuje v menu u nahraných pořadů? V hlavním menu CSFD je podle mne volba, zda se CSFD plugin zobrazí v menu nahraných pořadů, ale bez ohledu na to jak tuto volbu nastavím, tak v menu nahraných pořadů CSFD plugin není. Z EPG si jej krásně vyvolám, vše funguje bezvadně, ale v menu nahraných pořadů ne :-(. Mám DM7080HD...

Odpovědět