Plugin CSFD - diskuze

Vše o pluginu CSFD včetně aktuálních verzí ke stažení

Moderátor: petrkl12

Pravidla fóra
Soubory stažené z této sekce nesmí být umístěné ani distribuované na žádných jiných stránkách/fórech apod. bez výslovného souhlasu autora těchto souborů. Bez souhlasu autora lze umístit pouze odkaz do tohoto fóra.
Odpovědět
jimisoft
Nováček
Nováček

Re: Plugin CSFD - diskuze

Nový příspěvek od jimisoft » 06 lis 2017, 22:10

Ani já bych se nebránil příspěvku na vývoj. Je mi jasné, že vetšina chyb je v poslední době vyvolaná pouze změnami na csfd, ale plugin přestává nyní fungovat úplně a to je opravdu škoda u tohoto výborného pluginu. Nešlo by opravdu vyhodit novou betaverzi s posledními opravami společně se způsobem, jak přispět na vývoj?
Dreambox DM900 Ultra HD Triple
Samsung UE40JU6072 UHD TV 4K

bob
Člen
Člen

Nový příspěvek od bob » 08 lis 2017, 15:26

petrkl12 píše:
06 lis 2017, 21:06
Problém není v pluginu, ale ve změnách na csfd. Bohužel tento plugin funguje na principu dekódování jednotlivých částí kódu na csfd a pokud se tam ta daná část změní, tak se musí opravit plugin. Nic nepřestane fungovat bezdůvodně :)
Já bohužel nemám moc času a plugin je zcela zdarma tzn. že to funguje tak jak je a v případě, že se něco změní, tak musím strávit x hodin naprosto bezplatně na úpravě a to se mi ne vždy chce :) místo abych strávil čas s rodinou nebo dělal jinou užitečnou věc....
Mně CSFD jede OK jak na originálu 800HD tak na klonu 800HD Dreambox, ale IMG jsou staré cca 2 až 3 měsíce. Takže to chce provést aktualizace IMG nebo naistalovat aktuální IMG. Při testu tam mám jednu chybu viz příspěvek víše, ale na funkci to nemá vliv. Dokonce mi to funguje i bez přihlášení do CSFD. Když to jede na satelitu starém 11 let, tak na nových to musí jed také.
Estar SIM
BlackHole.3.1.1.C DM800HD.CLONE.SSL84.SIM3_E-STAR_OE2.0_Gstreamer 1.11.2_BY_ERK@L
Original SIM
OPENTS IMAGE 2.6 PRO DM800 SSL84.

Havana
Začátečník
Začátečník

Nový příspěvek od Havana » 08 lis 2017, 17:46

;) Bob - netvrď hlouposti!!! Plugín má své funkční mouchy a nefunguje OK zjevně nikomu kvůli změnám na ČSFD, jak uvedl sám autor pluginu!! Nebo se ti snad na těch historických přijímačích zobrazují komentáře uživatelů???
Jinak potvrzuji občasné problémy s načítáním EPG s ČSFD - neúměrně dlouho se načítá, nebo dokonce nenačte vůbec (pořád se jen točí spinner a je třeba restart pro zrušení - zajímavé, že nezareaguje ochrana proti zamrznutí při dlouhém načítání).
V tuto chvíli ale OK.

Jinak jsem objevil další problém plugínu/skinu - pokud se pokouším zadat název programu ručně přes tzv. virtuální klávesnici, tak nevidím které písmeno mohu zvolit - není zvýrazněno zvolené písmeno - po stisku OK se objeví a teprve podle toho se dá zadávat.
Ale je pravděpodobné, že to není problém plugínu, ale jednotlivých skinů - zkoušel jsem v mém oblíbenem Shamannově FHD Glass 17 a v default skinu Black Hole - u obou se problém projevuje. Při skinu Army DarkSky však zadávání probíhá zcela normálně... U dalšího skinu z BH MX_SifLine3 opět problém...
Vu+Solo 4K, Twin FBC DVB-S2 Tuner+Twin DVB-S2, last edit OpenATV

bob
Člen
Člen

Nový příspěvek od bob » 08 lis 2017, 22:09

Havana píše:
08 lis 2017, 17:46
;) Bob - netvrď hlouposti!!! Plugín má své funkční mouchy a nefunguje OK zjevně nikomu kvůli změnám na ČSFD, jak uvedl sám autor pluginu!! Nebo se ti snad na těch historických přijímačích zobrazují komentáře uživatelů???
Jinak potvrzuji občasné problémy s načítáním EPG s ČSFD - neúměrně dlouho se načítá, nebo dokonce nenačte vůbec (pořád se jen točí spinner a je třeba restart pro zrušení - zajímavé, že nezareaguje ochrana proti zamrznutí při dlouhém načítání).
V tuto chvíli ale OK.

Jinak jsem objevil další problém plugínu/skinu - pokud se pokouším zadat název programu ručně přes tzv. virtuální klávesnici, tak nevidím které písmeno mohu zvolit - není zvýrazněno zvolené písmeno - po stisku OK se objeví a teprve podle toho se dá zadávat.
Ale je pravděpodobné, že to není problém plugínu, ale jednotlivých skinů - zkoušel jsem v mém oblíbenem Shamannově FHD Glass 17 a v default skinu Black Hole - u obou se problém projevuje. Při skinu Army DarkSky však zadávání probíhá zcela normálně... U dalšího skinu z BH MX_SifLine3 opět problém...
Máš pravdu komentáře se mi nezobrazují ani videa , ale já je ani nikdy nepoužíval . Nejvíce mně zajímají procenta a případně info o filmu , ne vždy v EPG je popis k filmu podrobný. Jinak v IMG BlackHole-3.1.1C_DM800 načtení cca 14s od zmáčknutí tlačítka . tak nahodile také zamrzá načítaní . Píše stahování detailu probíha. a načtení trvá několik minut 5 -10min ani nevím. Kdyby se zobrazovaly procenta s CSFD přímo v EPG a tato možnost byla v nastavení, tak bych asi aní tak často plugin CSFD neotvíral.

Takže po důkladném testování
U mne když to funguje načtení do 14s
Když nefunguje tak načtení 5-10min , ale satelit není třeba restartovat
Chyba při testu v CSFD je foto v příloze
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

bob
Člen
Člen

Nový příspěvek od bob » 09 lis 2017, 20:20

bob píše:
08 lis 2017, 22:09
Havana píše:
08 lis 2017, 17:46
V tuto chvíli ale OK.

Máš pravdu komentáře se mi nezobrazují ani videa , ale já je ani nikdy nepoužíval . Nejvíce mně zajímají procenta a případně info o filmu , ne vždy v EPG je popis k filmu podrobný. Jinak v IMG BlackHole-3.1.1C_DM800 načtení cca 14s od zmáčknutí tlačítka . tak nahodile také zamrzá načítaní . Píše stahování detailu probíha. a načtení trvá několik minut 5 -10min ani nevím. Kdyby se zobrazovaly procenta s CSFD přímo v EPG a tato možnost byla v nastavení, tak bych asi aní tak často plugin CSFD neotvíral.

Takže po důkladném testování
U mne když to funguje načtení do 14s
Když nefunguje tak načtení 5-13min , ale satelit není třeba restartovat
Chyba při testu v CSFD je foto v příloze

matus699
Nováček
Nováček

Nový příspěvek od matus699 » 10 lis 2017, 00:05

Plugin csfd som mal rad a pouzival ho ale posledne dni je to katastrofa viac nejde ako ide. Asi 9 z 10 pokusov iba nacitava do nekonecna maximalne som cakal 20 min ale aj tak iba nacitaval a nic viac. Potom musim natvrdo vypnut box a zapnut lebo nic ine nepomaha. Pouzivam ho na xtrend 7000 openatv6.1
Skoda toho rad by som prijal aktualizaciu a opravu.

kovsoft
Nováček
Nováček

Nový příspěvek od kovsoft » 11 lis 2017, 02:34

ja by som bol rad tiez resp nech tvorca dá cenu zaplatim .. lebo takto je to na dve veci.. som ho uz aj odinstaloval a uz sledujem len na strankach ci ozije alebo nie.. asi tak.. nechce sa mi stale restartovať box.. .. priplatim si ale ked nič tak musim hladat iný obchod.. :( ... asi.. aaa P.s. čil som čital že čakať cca 10 minút aby som kukol co chcem info?? akože to je sranda alebo vtip či čo?? ved to skor stahnem film a nahram na usb a aj kuknem na pc na csfd o com je a už ho sledujem.. no čo už.. radšej zaplatim dajte typ aspon na engliš verziu niečoho ..

petrkl12
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od petrkl12 » 13 lis 2017, 07:25

o víkendu jsem s tím trochu pohnul. V nové verzi budou 2 možnosti pro stahování a to přes Twistedweb (stávající řešení) a přes Liburl2. Bude tam automatika nebo se to dá přepnout v Nastaveních/Ostatní na jednu z preferovaných technologií downloadu. Bohužel pořád mi nejde přihlášení na csfd pomocí Liburl2. Pokud někdo dokážete napsat přihlašovací rutinu na csfd přes liburl2 v pythonu, tak prosím o vysdílení, díky

petrkl12
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od petrkl12 » 17 lis 2017, 18:21

nová verze 12.00 je HOTOVÁ :)

tak snad to někomu pomůže :)

NIC61
Nováček
Nováček

Nový příspěvek od NIC61 » 17 lis 2017, 19:31

Zdravim: No dal som teraz novu verziu 12.00 do DM 820 Se a nenaskoči ani po tvrdom restarte. Naskoči toto: nektere pluginy nejsou dostupne.

Odpovědět