Plugin CSFD - diskuze
Moderátor: petrkl12
Pravidla fóra
Soubory stažené z této sekce nesmí být umístěné ani distribuované na žádných jiných stránkách/fórech apod. bez výslovného souhlasu autora těchto souborů. Bez souhlasu autora lze umístit pouze odkaz do tohoto fóra.
Soubory stažené z této sekce nesmí být umístěné ani distribuované na žádných jiných stránkách/fórech apod. bez výslovného souhlasu autora těchto souborů. Bez souhlasu autora lze umístit pouze odkaz do tohoto fóra.
-
- Nováček
Re: Plugin CSFD - diskuze
Ani já bych se nebránil příspěvku na vývoj. Je mi jasné, že vetšina chyb je v poslední době vyvolaná pouze změnami na csfd, ale plugin přestává nyní fungovat úplně a to je opravdu škoda u tohoto výborného pluginu. Nešlo by opravdu vyhodit novou betaverzi s posledními opravami společně se způsobem, jak přispět na vývoj?
Dreambox DM900 Ultra HD Triple
Samsung UE40JU6072 UHD TV 4K
Samsung UE40JU6072 UHD TV 4K
-
- Člen
Mně CSFD jede OK jak na originálu 800HD tak na klonu 800HD Dreambox, ale IMG jsou staré cca 2 až 3 měsíce. Takže to chce provést aktualizace IMG nebo naistalovat aktuální IMG. Při testu tam mám jednu chybu viz příspěvek víše, ale na funkci to nemá vliv. Dokonce mi to funguje i bez přihlášení do CSFD. Když to jede na satelitu starém 11 let, tak na nových to musí jed také.petrkl12 píše: ↑06 lis 2017, 21:06Problém není v pluginu, ale ve změnách na csfd. Bohužel tento plugin funguje na principu dekódování jednotlivých částí kódu na csfd a pokud se tam ta daná část změní, tak se musí opravit plugin. Nic nepřestane fungovat bezdůvodně
Já bohužel nemám moc času a plugin je zcela zdarma tzn. že to funguje tak jak je a v případě, že se něco změní, tak musím strávit x hodin naprosto bezplatně na úpravě a to se mi ne vždy chcemísto abych strávil čas s rodinou nebo dělal jinou užitečnou věc....
Estar SIM
BlackHole.3.1.1.C DM800HD.CLONE.SSL84.SIM3_E-STAR_OE2.0_Gstreamer 1.11.2_BY_ERK@L
Original SIM
OPENTS IMAGE 2.6 PRO DM800 SSL84.
-
- Začátečník

Jinak potvrzuji občasné problémy s načítáním EPG s ČSFD - neúměrně dlouho se načítá, nebo dokonce nenačte vůbec (pořád se jen točí spinner a je třeba restart pro zrušení - zajímavé, že nezareaguje ochrana proti zamrznutí při dlouhém načítání).
V tuto chvíli ale OK.
Jinak jsem objevil další problém plugínu/skinu - pokud se pokouším zadat název programu ručně přes tzv. virtuální klávesnici, tak nevidím které písmeno mohu zvolit - není zvýrazněno zvolené písmeno - po stisku OK se objeví a teprve podle toho se dá zadávat.
Ale je pravděpodobné, že to není problém plugínu, ale jednotlivých skinů - zkoušel jsem v mém oblíbenem Shamannově FHD Glass 17 a v default skinu Black Hole - u obou se problém projevuje. Při skinu Army DarkSky však zadávání probíhá zcela normálně... U dalšího skinu z BH MX_SifLine3 opět problém...
Vu+Solo 4K, Twin FBC DVB-S2 Tuner+Twin DVB-S2, last edit OpenATV
-
- Člen
Máš pravdu komentáře se mi nezobrazují ani videa , ale já je ani nikdy nepoužíval . Nejvíce mně zajímají procenta a případně info o filmu , ne vždy v EPG je popis k filmu podrobný. Jinak v IMG BlackHole-3.1.1C_DM800 načtení cca 14s od zmáčknutí tlačítka . tak nahodile také zamrzá načítaní . Píše stahování detailu probíha. a načtení trvá několik minut 5 -10min ani nevím. Kdyby se zobrazovaly procenta s CSFD přímo v EPG a tato možnost byla v nastavení, tak bych asi aní tak často plugin CSFD neotvíral.Havana píše: ↑08 lis 2017, 17:46Bob - netvrď hlouposti!!! Plugín má své funkční mouchy a nefunguje OK zjevně nikomu kvůli změnám na ČSFD, jak uvedl sám autor pluginu!! Nebo se ti snad na těch historických přijímačích zobrazují komentáře uživatelů???
Jinak potvrzuji občasné problémy s načítáním EPG s ČSFD - neúměrně dlouho se načítá, nebo dokonce nenačte vůbec (pořád se jen točí spinner a je třeba restart pro zrušení - zajímavé, že nezareaguje ochrana proti zamrznutí při dlouhém načítání).
V tuto chvíli ale OK.
Jinak jsem objevil další problém plugínu/skinu - pokud se pokouším zadat název programu ručně přes tzv. virtuální klávesnici, tak nevidím které písmeno mohu zvolit - není zvýrazněno zvolené písmeno - po stisku OK se objeví a teprve podle toho se dá zadávat.
Ale je pravděpodobné, že to není problém plugínu, ale jednotlivých skinů - zkoušel jsem v mém oblíbenem Shamannově FHD Glass 17 a v default skinu Black Hole - u obou se problém projevuje. Při skinu Army DarkSky však zadávání probíhá zcela normálně... U dalšího skinu z BH MX_SifLine3 opět problém...
Takže po důkladném testování
U mne když to funguje načtení do 14s
Když nefunguje tak načtení 5-10min , ale satelit není třeba restartovat
Chyba při testu v CSFD je foto v příloze
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Člen
bob píše: ↑08 lis 2017, 22:09Máš pravdu komentáře se mi nezobrazují ani videa , ale já je ani nikdy nepoužíval . Nejvíce mně zajímají procenta a případně info o filmu , ne vždy v EPG je popis k filmu podrobný. Jinak v IMG BlackHole-3.1.1C_DM800 načtení cca 14s od zmáčknutí tlačítka . tak nahodile také zamrzá načítaní . Píše stahování detailu probíha. a načtení trvá několik minut 5 -10min ani nevím. Kdyby se zobrazovaly procenta s CSFD přímo v EPG a tato možnost byla v nastavení, tak bych asi aní tak často plugin CSFD neotvíral.Havana píše: ↑08 lis 2017, 17:46Bob - netvrď hlouposti!!! Plugín má své funkční mouchy a nefunguje OK zjevně nikomu kvůli změnám na ČSFD, jak uvedl sám autor pluginu!! Nebo se ti snad na těch historických přijímačích zobrazují komentáře uživatelů???
V tuto chvíli ale OK.
Takže po důkladném testování
U mne když to funguje načtení do 14s
Když nefunguje tak načtení 5-13min , ale satelit není třeba restartovat
Chyba při testu v CSFD je foto v příloze
-
- Nováček
Plugin csfd som mal rad a pouzival ho ale posledne dni je to katastrofa viac nejde ako ide. Asi 9 z 10 pokusov iba nacitava do nekonecna maximalne som cakal 20 min ale aj tak iba nacitaval a nic viac. Potom musim natvrdo vypnut box a zapnut lebo nic ine nepomaha. Pouzivam ho na xtrend 7000 openatv6.1
Skoda toho rad by som prijal aktualizaciu a opravu.
Skoda toho rad by som prijal aktualizaciu a opravu.
-
- Nováček
ja by som bol rad tiez resp nech tvorca dá cenu zaplatim .. lebo takto je to na dve veci.. som ho uz aj odinstaloval a uz sledujem len na strankach ci ozije alebo nie.. asi tak.. nechce sa mi stale restartovať box.. .. priplatim si ale ked nič tak musim hladat iný obchod..
... asi.. aaa P.s. čil som čital že čakať cca 10 minút aby som kukol co chcem info?? akože to je sranda alebo vtip či čo?? ved to skor stahnem film a nahram na usb a aj kuknem na pc na csfd o com je a už ho sledujem.. no čo už.. radšej zaplatim dajte typ aspon na engliš verziu niečoho ..

- petrkl12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
o víkendu jsem s tím trochu pohnul. V nové verzi budou 2 možnosti pro stahování a to přes Twistedweb (stávající řešení) a přes Liburl2. Bude tam automatika nebo se to dá přepnout v Nastaveních/Ostatní na jednu z preferovaných technologií downloadu. Bohužel pořád mi nejde přihlášení na csfd pomocí Liburl2. Pokud někdo dokážete napsat přihlašovací rutinu na csfd přes liburl2 v pythonu, tak prosím o vysdílení, díky
- petrkl12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Zdravim: No dal som teraz novu verziu 12.00 do DM 820 Se a nenaskoči ani po tvrdom restarte. Naskoči toto: nektere pluginy nejsou dostupne.