Plugin CSFD - diskuze
Moderátor: petrkl12
Pravidla fóra
Soubory stažené z této sekce nesmí být umístěné ani distribuované na žádných jiných stránkách/fórech apod. bez výslovného souhlasu autora těchto souborů. Bez souhlasu autora lze umístit pouze odkaz do tohoto fóra.
Soubory stažené z této sekce nesmí být umístěné ani distribuované na žádných jiných stránkách/fórech apod. bez výslovného souhlasu autora těchto souborů. Bez souhlasu autora lze umístit pouze odkaz do tohoto fóra.
- Roxy1139
- Nováček
Re: Plugin CSFD - diskuze
Image Gemini, Zombi.FullHDR3 ...
U programů na kanále se po volbě "seřadit" změní popis modrého tlačítka na "CSFD". Funkce pro podobné programy ale zůstává...
images/icons/misc/antivirus.png
U programů na kanále se po volbě "seřadit" změní popis modrého tlačítka na "CSFD". Funkce pro podobné programy ale zůstává...
images/icons/misc/antivirus.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Nováček
Zdravím .Nespolupracuje v openatv 6.0 Kernel 4.10.6 dlhé načítavanie mrzne pri prepínaní programov Xtrend ET 10000 .Ďakujem za opravu.
- petrkl12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- to emilsat - přihlašování bude opraveno v další verzi - na csfd udělali změnu, tak jsem to musel opravit
- to ims - u mne to nepadá (dmm image) - sice to nezobrazí, ale nespadne to. Asi by to chtělo upravit image tak, aby nepadal natvrdo, ale vrátil zpět korektní hlášku pro python a já tam mohl chybu odchytit, protože ten poster je velký
- to Roxy1139 - jak chceš aby to fungovalo? má to tam být nebo nemá
- to marian892 - něco jsem s tím udělal v další verzi, tak uvidíš, zda se to zlepší
- to ims - u mne to nepadá (dmm image) - sice to nezobrazí, ale nespadne to. Asi by to chtělo upravit image tak, aby nepadal natvrdo, ale vrátil zpět korektní hlášku pro python a já tam mohl chybu odchytit, protože ten poster je velký

- to marian892 - něco jsem s tím udělal v další verzi, tak uvidíš, zda se to zlepší
-
- Nováček
Noo tak tak ani mne sa nedá prihlásiť cez internet áno dík mocc .Ďakujem petrkl12
- Roxy1139
- Nováček
[/quote]
Modré tlačítko má tady hledat podobné programy. Po aktivaci seřazení (žluté tl.) se musí vrátit vrátit popis hledat.
Takže změna popisku tl. na CSFD je špatně !..
images/icons/misc/babelfish.png

[/quote]
Modré tlačítko má tady hledat podobné programy. Po aktivaci seřazení (žluté tl.) se musí vrátit vrátit popis hledat.
Takže změna popisku tl. na CSFD je špatně !..
images/icons/misc/babelfish.png
-
- Nováček
Mne ide prihlásiť aj ukazuje môj účet ale nejde hodnotiť filmy open atv 6.0 inak funguje všetko ako má
- petrkl12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zkus udělat v Nastavení test loginu - hlásí ti to tam nějakou chybu?
-
- Nováček
Test login píše všetko ok
- sawe
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
proč když zmačknu Ok na DO tak se mě zobrazí důle: (na zelené tl. přidat časovač), ( žluté tl. EPG programu) a (modré tl. Multi EPG) a před tím sem měl modré tl. CSFD
DM 5OO HD, DM 520HD, 8OO HD, 68,5°E Intelsat 20 - 45,0°W Intelsat 14
- petrkl12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
změn si v Nastaveních chování modrého tlačítka - přidával jsem tam nějakou volbu, protože zase v dalších imagích to blblo ...