Plugin CSFD - diskuze
Moderátor: petrkl12
Pravidla fóra
Soubory stažené z této sekce nesmí být umístěné ani distribuované na žádných jiných stránkách/fórech apod. bez výslovného souhlasu autora těchto souborů. Bez souhlasu autora lze umístit pouze odkaz do tohoto fóra.
Soubory stažené z této sekce nesmí být umístěné ani distribuované na žádných jiných stránkách/fórech apod. bez výslovného souhlasu autora těchto souborů. Bez souhlasu autora lze umístit pouze odkaz do tohoto fóra.
-
- Nováček
Re: Plugin CSFD - diskuze
Ten moj problem som nakoniec vyriesil. Fck linux network setting. Musi byt nastavene druhe dns, nemal som ho a vtedy nenacitalo, resp dlho nacitavalo z csfd. Dufam ze prispevok niekomu pomoze.
-
- Člen
prosím tě co je to "Fck linux network setting"? se mi taky dlouho načítá Plugin CSFD, mohl by si to víc rozvést jak si to udělal? víc polopaticky
-
- Nováček
Ahoj, to bola vlastne nadavka na nastavenie sietoveho adaptera
Je potrebne nastavit druhy DNS zaznam na sietovej karte. Neviem z akeho dovodu mi ho pri Open ATV image-u casom vynuluje a nasledne CSFD s tym nechce fungovat. Ak sa vies preklikat k nastaveniu siete na tvojom primaci, tak su tam dve polia "Primary DNS" a "Secondary DNS". Ak mas "Secondary DNS" nastavene na 0.0.0.0 tak to zmen na tu istu hodnotu ako mas v "Primary DNS", pripadne mozes dat 8.8.8.8 (google dns).

fps píše: [rosím tě co je to "Fck linux network setting"? se mi taky dlouho načítá Plugin CSFD, mohl by si to víc rozvést jak si to udělal? víc polopaticky
-
- Člen
tak jsem si pohrál s DNS, ale je to stejně pomalé ať nastavím jakoukoli DNS, pomalu napočítám do cca 18 než se načte informace, zkusil jsem DNS jak zamítnuté ruční nastavení, tak i zapnuté ručním nastavení kdy jsem nastavit Primary DNS a Secondary DNS na hodnoty co mám od poskytovatel internetu, taky jsem nastavil Primary DNS na 8.8.8.8 a Secondary DNS na 8.8.4.4, a stejná Primary DNS a Secondary DNS nejde uložit, vždy se Secondary DNS nastaví na 0.0.0.0, tady asi bude problém? když dám test sítě, tak mám u DNS - nepotvrzeno, viz. příloha screen
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Začátečník
Nezobrazují se klomentáře

Co s tím????
Děkuji.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vu+Solo 4K, Twin FBC DVB-S2 Tuner+Twin DVB-S2, last edit OpenATV
-
- Nováček
Re: Nezobrazují se klomentáře
Mám stejný problém.Img ATV 6.1Havana píše: ↑10 říj 2017, 02:08Tak nevím, jestli mám problém jenom já, ale už několik dnů se mi v plugínu nechtějí zobrazit komentáře , resp. napíše počet komentářů ... a pod tím "Žádné komentáře v databázi" :
Celkem mi to chybí, rád si přečtu názory ostatních. Nefunkční jak v ímage Black Hole, tak ve Vti...
Co s tím????
Děkuji.
-
- Nováček
aj ja mam ten isty problem image OpenAtv 6.1
-
- Člen
těch chyb je v pluginu CSFD už dost, a nikdo je bohužel už hodně dlouho neopravuje
-
- Začátečník

Vu+Solo 4K, Twin FBC DVB-S2 Tuner+Twin DVB-S2, last edit OpenATV
-
- Člen
to by nebylo vůbec dobré kdyby skončila podpora pluginu CSFD, u mě je to nejpoužívanější plugin